в кошику 0 товарів порівняння зворотній дзвінок
Залишіть своє повідомлення та необхідну інформацію, і ми Вам передзвонимо.
Текст повідомлення:
Ім'я
Номер телефону

Інтернет - магазин
побутової техніки

(032) 245-94-64
(044) 360-52-01
(098) 411-99-77

Доставка по Україні

 
 
 
Теле-Відео-Аудіо-Фото     Вільностояча техніка      Вбудована техніка      Мала побутова техніка      Кліматична техніка      Інші товари
 
  Мікрохвильові печі Морозильні камери Плити Посудомийні машини Пральні машини Сушильні машини Уцінка Холодильники  
     
Головна  / Вільностояча техніка / Морозильні камери
Як обрати морозильну камеру?
Сортувати за: назвоюціноюпопулярністю

Ціна

Від до грн

Висота:

Колір:

Обєм:

Потужність заморожування:

Тип управління:

Тип:

 
Укрсиббанк
 
 

Як обрати морозильну камеру?

 

Морозильна камера - важливий атрибут кожного дому. Найбільш необхідною вона є для великих родин, які роблять значний запас продуктів, заморожують велику кількість городини, овочів, фруктів та інших продуктів з метою подальшого тривалого використання. Саме морозильна камера дає можливість смакувати свіжозамороженими ягодами, фруктами, овочами протягом усього року та готувати із них найрізноманітніші страви. 

Подаємо основні критерії, що сприятимуть правильному вибору морозильної камери: 

1.Тип морозильної камери.

Морозильні камери бувають таких типів: морозилки - шафи, морозилки - тумби та морозилки - скрині.

Морозилки - шафи мають висоту до 2 м. і ширину 60 см., займають відносно невелику площу у приміщенні. Їх великий об'єм (до 280 л.) дозволяє зберігати значну кількість продуктів.

Морозилки - тумби добре поєднуються з кухонними меблями, їх можна встановити під стільницю або будь-яку іншу робочу поверхню. Вони зазвичай мають невеликий об’єм і 3 - 4 відділення для заморожування.

Морозилки - скрині - це своєрідні морозильні погреби. Особливістю їхньої будови є витягнута у довжину форма та відкриття дверцят догори. Морозилки - скрині мають великий об’єм (понад 400 л.), що сприяє зручному замороженню значних обсягів продуктів. Такий агрегат здатний зберігати холод навіть при температурі навколишнього середовища до +40°С; продукти у ньому надовго зберігаються замороженими навіть при вимкненні електроенергії. Помітний недолік морозилок цього типу полягає в тому, що скриня досить глибока і діставати продукти з неї не завжди зручно. В побуті морозилки - скрині у зв’язку із своїми громіздкими габаритами широкого розповсюдження не одержали, проте вони є ідеальними для використання у магазинах та різних закладах громадського використання.

2. Об’єм. 

Для того, щоб правильно обрати необхідний об’єм морозильної камери, візьміть до уваги такий розрахунок: бажаний об’єм морозилки встановлений для однієї особи займає 50 л. Врахуйте кількість членів Вашої родини та виберіть такий агрегат, що влаштує потреби Вашої сім’ї.

3. Система замороження (охолодження).

Морозильні камери поділяють на два типи: крапельного замороження та No Frost.

Морозильна камера з технологією крапельного замороження працює за принципом переходу речовини з одного агрегатного стану в інший. Така морозилка ззовні забирає тепло, а всередині підтримує холодну температуру. Усередині камери є випаровувач. Він дає холод і на задній стінці утворює лід. Така морозилка краще підійде для зберігання м’ясопродуктів.
Сучасною є система охолодження No Frost, тобто без морозу. У стінку такої камери вбудовано вентилятор, зроблені спеціальні отвори, крізь які розсіюється повітря. У морозилці такого типу стінки не вкриваються льодом, у ній зручно зберігати м’ясо, але здебільшого вона використовується для охолодження фруктів, які довго зберігаються, а при розморожуванні майже не втрачають свіжості та смаку. Таку морозилку не потрібно розморожувати, усе відбувається автоматично. Недоліком морозилок із системою No Frost є те, що продукти у них швидко втрачають вологу і висихають.

4. Тип розморожування.

При виборі морозильної камери особливу увагу зверніть на систему розморожування. Випускаються моделі морозильних камер з ручною або автоматичною системою розморожування.

Придбавши морозилку з ручною системою, майте на увазі, що Вам приблизно один раз на рік доведеться її розморожувати. Автоматичні моделі розморожуються за системою No Frost.

5. Кліматичний клас.

Кліматичний клас морозильної камери визначається її здатністю створювати і підтримувати задану температуру зберігання заморожених продуктів ( позначається зірочками (*)). Кількість зазначених зірочок відповідає періоду часу, протягом якого зберігаються продукти без втрати якості. Ось вказівники, які необхідно знати при виборі  кліматичного класу морозильної камери.
Знайте, що одна зірочка * відповідає - 6 ° С, і припускає зберігання продуктів до 7 днів. Дві зірочки ** - температура - 12 ° С, зберігання продуктів до 30 днів. Три зірочки *** - температура - 18 ° С, зберігання продуктів до 90 днів. Чотири зірочки **** - температура нижче - 18 ° С, зберігання продуктів 6-12 місяців. 

6. Клас енергоспоживання.

У час, коли тарифи  за  спожиту електроенергію є високими, правильно оберіть морозильну камеру за класом її електроспоживання. Радимо Вам купувати морозилку із однією з цих  поміток -  «А», «В», «С» (так маркуються найекономічніші агрегати). 

7. Тип управління.

При виборі морозильної камери зверніть увагу на спосіб регулювання та контролю температури, який буває механічним або електронним. Візьміть до уваги, що електронне управління є більш точним і багатофункціональним. Воно дає можливість точніше регулювати температурний режим камери, подає вказівку на режим замороження тощо.

8. Додаткові функції.

У багатьох морозильних камерах є функція швидкої заморозки. Цей метод дозволяє зберегти максимум поживних речовин і вітамінів у продуктах. У різних моделях морозилок ця функція має назву суперзаморозка або ж турбозаморозка. Зважте на те, що метод швидкої заморозки вимагає додаткової витрати електроенергії.

Також морозильна камера може бути оснащена такими додатковими аксесуарами: вугільним фільтром, який очищає повітря всередині камери; камерою для великогабаритних продуктів; звуковим та світловим сигналом, що сигналізує про відкриті дверцята та підвищення температури в камері; ручкою - важелем і відтискачем ущільнювача, які служать для легкого і зручного відкриття дверей; дистанційним пультом керування функціями морозильної шафи, "ключем" (блокуванням) клавіш електронного управління, які захищають режими морозилки від досягання дітей. 

На ринку представлені морозильні камери різноманітних виробників. Серед них найбільшим попитом користуються морозилки таких виробників: Ardo, Bosch, Electrolux,  Atlant, Gorenje,  Indesit, Liebherr, Nord, Snaige, Whirlpool а також морозильні камери Zanussi  та ін. 

 

Морозильна камера допоможе Вам завжди мати під руками необхідні продукти, приготованими стравами з яких з радістю ласуватиме уся Ваша родина!

 
   
 
Украинский портАл
Сравнение цен на цифровые фотоаппараты, телевизоры,
холодильники, стиральные машины, мобильные телефоны
Рейтинг интернет магазинов Украины
[Vox.com.ua] Портал українця
ТехноПортал